ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Οι χορηγοί και οι υποστηρικτές μας βοηθούν να διευρύνουμε τις επιτυχίες μας στην αθλητική ποδηλασία. Όταν οι χορηγοί και οι εταίροι βοηθούν την ομάδα να συνεχίσει να εξελίσσεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες ερασιτεχνικής ποδηλασίας της περιοχής, προωθούν καλύτερα το όνομά τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ ακροατήριο των δυνητικών καταναλωτών.

ΓΙΑΤΙ να γινετε ΧΟΡΗΓΟΣ μιας ομαδας ποδηλασιας;

  • Το σωστό κοινό: Οι ποδηλάτες και οι υποστηρικτές τους, τείνουν να είναι εύπορα άτομα, πάνω από το 62% των νοικοκυριών που οδηγούν ποδήλατο έχουν εισοδηματική βάση περισσότερα από 30.000€ το χρόνο, με το 23% πάνω από 50.000€ το χρόνο.
  • Προβολή: Σκεφτείτε τα μέλη της μιας ομάδας ποδηλασίας στο δρόμο με το όνομα και τα λογότυπα των χορηγών τους, σε εξέχουσα θέση στις στολές της ομάδας που φορούν κατά τη διάρκεια του έτους. Με το όνομά σας σε μια ποδηλατική ομάδα, εξασφαλίζετε χιλιάδες ώρες ορατότητα.
  • Εκδηλώσεις: Χορηγίες σε μια ομάδα ποδηλασίας δεν περιλαμβάνουν μόνο το όνομα και το λογότυπό σας σε μια φανέλα. Πολλές τοπικές εκδηλώσεις και εκθέσεις με θέμα το ποδήλατο που προσελκύουν εκατοντάδες ποδηλάτες και τους “φαν” του αθλήματος, παρέχουν στους χορηγούς χρόνο αξίας της προβολής τους μέσω αφισών, πινακίδων, περιπτέρων και πολυμέσων.
  • Μια έξυπνη και βιώσιμη Επένδυση: Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του ποδηλάτου και μια αυξημένη αίσθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε όλη τη χώρα, η χορηγία μιας ομάδας ποδηλασίας είναι μια προοδευτική και περιβαλλοντικά συνειδητή επένδυση σε μια βιώσιμη και όλο και πιο δημοφιλής δραστηριότητα.

Η αγωνιστική ποδηλασία παρέχει όλα τα εχέγγυα που η εταιρεία σας χρειάζεται για την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης: ταχύτητα, κίνδυνο, το δράμα και τα εμπνευσμένα κατορθώματα του αθλητισμού, ως εκ τούτου, έχει τη δυνατότητα να επιτύχει ένα επιθυμητό προς εσάς, κοινό. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα άθλημα που προωθεί μία δια βίου δραστηριότητα που απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, καθιστώντας μία ευρύτατη βάση καταναλωτών που ξεπερνούν τη δημογραφία άλλων αθλημάτων.