Πανελληνιο Πρωταθλημα Ποδηλασιασ Δρομου Ε-Ν-Π-Κ 2016

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας δρόμου Εφήβων που διεξήχθει στα Τρίκαλα ο Θράκας Ιππέας έδωσε το παρών με τη συμμετοχή ενός αθλητή, αυτή του Λινάρδου Νίκου, ενώ ο Γκογκότσης Απόστολος δυστυχώς λόγω ιατρικού προβλήματος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Σε δύο καυτές ημέρες, λόγω θερμοκρασίας αλλά και αγωνιστικής έντασης, ο αθλητής μας κατάφερε να πετύχει σημαντικές διακρίσεις:

Στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης που έγινε την Παρασκευή ο Νικόλας κατέλαβε τη 13η θέση και αν δεν είχε την ατυχία του σκασμένου ελαστικού ίσως διεκδικούσε και μία θέση στα μετάλλια.

Η ατυχία αυτή τον πείσμωσε και την Κυριακή, στο αγώνισμα της Αντοχής (120 χλμ) κατάφερε με ένα ξεκόλλημα τρεις γύρους πριν τον τερματισμό να καταλάβει τη 5η θέση στο Πανελλήνιο.

Μπράβο Νικόλα!

Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Hellenic Cycling Federation που εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά πάνω απ'όλα συγχαίρει όλους τους νεαρούς αθλητές που με την παρουσία τους παγιώνουν τον μέλλον της αγωνιστικής ποδηλασίας στην Ελλάδα.