4οσ Γυροσ Σιθωνιασ

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο οι αποστολές του Θράκα Ιππέα διήνυσαν χιλιόμετρα, και όχι μόνο ποδηλατικά, ανά την Ελλάδα. Οι ακρίτες του Θράκα αγωνίστηκαν στον Πύργο, στην Θεσσαλονίκη και στις πανέμορφες ακτές της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Από τους δυσκολότερους και απαιτητικούς αγώνες της σεζόν, ο 4ος Γύρος Σιθωνίας με συνεχείς ανηφοροκατηφόρες, έντονη ζέστη, ένταση και εξάντληση δίνει πάντα ένα δυνατό στίγμα της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας ενόψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι Θράκες μπορεί να ήταν ελλειπείς, σε αριθμό αλλά όχι σε πάθος και δύναμη αφού αγωνίστηκαν αυτή τη φορά διπλά: Για τον Ορέστη!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Γαραγάνη Βάσω 1η Γενικής Γυναικών

Justin Fischer 1ος Οπεν 18+
Matthew Miller 2ος Οπεν 18+

Άγγελος Φραγκούλης 2ος Γενικής Ανδρών
Σταματόπουλος Παναγιώτης 12ος Γενικής Ανδρών
Μαλάτος Σωτήρης 13ος Γενικής Ανδρών
Λύτης Ιωάννης 15ος Γενικής Ανδρών
Τερζής Δημήτρης 18ος Γενικής Ανδρών
Kimble Kyle 28ος Γενικής Ανδρών 

Δεν είναι όμως μόνο η αγωνιστική δράση το κυριότερο χαρακτηριστικό της δυναμικής του Θράκα Ιππέα. Είναι και αυτό το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις μας και δίνει κίνητρο και διάθεση στους αθλητές μας. Έτσι λοιπόν οι Κυρίες του Θράκα, μέσα από τους απύθμενους τεντζερέδες υδατάνθρακα και πρωτεΐνης, αγωνίστηκαν για να προσφέρουν στους αθλητές το απαραίτητο καύσιμο για τον αγώνα τους. Βραδυνό, πρωινό και γεύμα αποκατάστασης, χαμόγελο, περίσια κούραση και αυτό το κέικ!…