Γυροσ Θρακησ 2016 Αντοχη

Με επιτυχία διεξήχθη το αγωνιστικό διήμερο Γύρος Θράκης 2016 που διοργάνωσε ο Θράκας Ιππέας- ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα για την ακριτική πόλη μας όπου ο Θράκας Ιππέας, στο σχετικό σύντομο διάστημα της ιστορίας του, έχει καταφέρει να ενσωματώσει την αγωνιστική ποδηλασία στις αθλητικές δράσεις της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

Την Κυριακή 29/5 διεξήχθη το αγώνισμα της αντοχής. 130 χλμ σε κάθε ομορφιά της Ροδόπης, με έντονο το πάθος και περίσσιο ιδρώτα, ο αγώνας ήταν συναρπαστικός.

Η εκκίνηση δόθηκε στη κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου το γυμναστήριο Action Club παρήχε όχι μόνο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των spinning που διαθέτει για τη προθέρμανση και αποθεραπεία των αθλητών αλλά και η χορευτική ομάδα των κοριτσιών του έδωσε μία εκπληκτική χορευτική παράσταση στη κατάμεστη πλατεία. Εκεί βρέθηκε και το τσάι TuVunu Greek Mountain Tea που μοίρασε τις γευστικές του δημιουργίες στο παρευρικόμενο κοινό.

Περισσότεροι από 150 αθλητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ροδόπης όπου και πάλι η Τροχαία της Κομοτηνής αποδείχθηκε υπέρ του δέοντος προστατευτική στους ποδηλάτες φροντίζοντας για τα ασφαλή περάσματά τους. Μαζί τους και οι εθελοντές διασώστες καθώς και η ιατρός του αγώνα όπως επίσης και όλοι εκείνοι οι απλοί φίλοι του Συλλόγου που βρέθηκαν σε κάθε στροφή, σε κάθε επικίνδυνο σημείο της αγωνιστικής διαδρομής. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Δίχως τη παρουσία τους το έργο μας θα ήταν ίσως ανέφικτο.

Road Race – Ανδρών

2ος ΟΡΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 

5ος ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

8ος ΤΕΡΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

11ος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

12oς ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΛΑΤΟΣ

14oς ΑΛΙΦΙΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

17oς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

19oς ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΤΗΣ

29oς KYLE KIMBLE LANCING

Road Race – Εφήβων

2oς ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Road Race - OPEN 

Α1 Ανδρών, 18 – 29 ετών

1oς JUSTIN RICE

2ος MATTHEW MILLER

5ος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ

9ος ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γυναικών 

1η ΓΑΡΑΓΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Α2 Ανδρών, 30 – 39 ετών

9ος ΛΙΑΝΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ

Β1 Βετεράνων, 40 – 49 ετών

9ος ΚΑΤΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

11ος ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ο Θράκας Ιππέας, ένας ακριτικός αθλητικός σύλλογος, μία οικογένεια ανθρώπων που αγαπούν την ποδηλασία και προσπαθεί τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλήματος δε μπορεί παρά να συμπορεύεται και με δράσεις ανθρώπων οι οποίοι αγαπούν πρωτίστως το τόπο τους. Ξεκινάμε από τη Θράκη και πάμε παντού.