Διασυλλογικοσ Αγωνασ Δρομου Αντοχησ - Λαρισα

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Θράκας Ιππέας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει σε πληθώρα αγωνισμάτων, παρ' ότι ακριτικό σωματείο, έχει στηρίξει με συμμετοχές πολλούς αγώνες.

Την Κυριακή 3-4 στην Λάρισα, ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ κατέκτησε 3 χρυσά 1 αργυρό και πολύ καλά πλασαρίσματα για όλους τους αγωνιζόμενους. 

Στην ομαδική φιλοσοφία γαλουχείται η αγωνιστική ομάδα δρόμου του ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ και αυτό το έδειξε στην Λάρισα πάρα την ατυχία να χάσουμε το φαβορί (ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) για την πρωτιά από μηχανική βλάβη στο δεύτερο γύρο, η ομάδα έτρεξε έξυπνα και κατάφερε να βγάλει στην πρώτη θέση έφηβων τον ΛΙΝΑΡΔΟ ΝΙΚΟΛΑΟ και να τερματίσει με 3 αθλητές στην πρώτη δεκάδα: ΤΕΡΖΗ ΔΗΜΗΤΡΗ 6ος, ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΟΡΕΣΤΗ 7ος, ΜΑΛΑΤΟ ΣΩΤΗΡΗ 10ος και 23ος ο KIMBLE KYLE που μαζί με τον 32ο ΚΑΒΟΥΡΤΖΙΚΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ πρόσφεραν τα μέγιστα και ηγήθηκαν άψογα στην ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση για τον πρωτοεμφανιζόμενο 30ο ΑΛΙΦΙΕΡΗ ΙΩΑΝΝΗ (ο παριώτης) και πολύ καλή παρουσία του ΛΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ 33ος. Εγκατέλειψε λίγο μηχανικής βλάβης ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Στην κατηγορία ΟΠΕΝ, ο ΘΡΑΚΑΣ σάρωσε με τους συνήθεις υπόπτους στους άνδρες το ένα-δύο για τους JUSTIN RICE και MATTHEW MILANO και στις γυναίκες άνετη επικράτηση για την ΒΑΣΩ ΓΑΡΑΓΑΝΗ

Σημαντική η συμβολή της υποστήριξης των αγωνιζομένων με τους ΑΡΣΕΝΗ ΚΗΡΠΟΥΙΚΗ και ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.