Σχολη Προπονητων Ποδηλασιασ (UCI COACHING COURSE)

Με χορηγό τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ-ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε βρέθηκαν από τις 5/11 έως 14/11 στην Κύπρο οι Καβουρτζικλής Αθανάσιος και Μολλά Χαρούν για να παρακολουθήσουν την ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (UCI COACHING COURSE). 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας - Cyprus Cycling Federation στα πλαίσια του Olympic Solidarity, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) διοργάνωσε Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας.

Ομιλητής της Σχολής ήταν ο κ. Βασίλης Αναστόπουλος, εγκεκριμένος προπονητής της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI).

Με το πέρας της Σχολής, οι επιτυχόντες έλαβαν σχετικό δίπλωμα προπονητικής (Επιπέδου 1 - Level 1) της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα προπόνησης νεαρών αθλητών αναπτυξιακών ηλικιών.

Ο Θράκας Ιππέας συγχαίρει τους Καβουρτζικλή Αθανάσιο και Μολλά Χαρούν για το επιτυχές αποτέλεσμα, την Κυπριακή Ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία τον κ. Αναστόπουλο Βασίλειο για την κατάρτιση και την μεθοδικά άψογη διδασκαλία που προσέφερε, και τέλος ευχαριστούμε τον Ιωάννη Διαμάντη αθλητή του Θράκα Ιππέα που βρίσκεται στην Κύπρο για τις εξυπηρετήσεις που πρόσφερε στους δυο εκπαιδευόμενους .