1οσ Ποδηλατκοσ Γυροσ Μνημειων Β. εβρου & 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΥΜΦΑΙΑΣ

Στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Μνημείων Β. Έβρου συναντήσαμε διοργανωτές με χαμόγελο, πρόθυμους εθελοντές, μια πανέμορφη διαδρομή και υποδειγματική ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Έτσι λοιπόν, ο Έβρος μας απέδειξε πως μπορεί να διοργανώσει αγώνες υψηλού επιπέδου.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον ΠΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ "ΡΗΣΟΣ" και ειδικά στον ακούραστο πρόεδρο του, ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΡΗΣΤΟ.

Αγωνιστικά ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ έλαβε μέρος με 4 αθλητές στην ελίτ κατηγορία και 4 στην οπεν. Κατάφερε στην ελίτ να πάρει την 3 θέση εφήβων με τον Γκογκότση Απόστολο και την 4η θέση ανδρών με τον Καβουρτζικλή Αθανάσιο με πολύ καλά πλασαρίσματα και για τον Σιωπίδη Κώστα, κατακτώντας την 8η και Λύτη Ιωάννη στην 15η θέση στην ίδια κατηγορία.

Στην ΟΠΕΝ κατηγορία 1η θέση στις γυναίκες για ακόμη μια φορά η Γαραγάνη Βάσω, 4η θέση στην κατηγορία 40+ για τον Σκαπαριώτη Θανάση και 11η για τον Κατίου Αθανάσιο. Στην κατηγορία 50+ κατάφερε να πάρει την 6η θέση ο Στοϊκίδης Ιωάννης.

Ευχόμαστε ο αγώνας να γίνει θεσμός για τον Έβρο και εμείς ως σύλλογος θα τον στηρίξουμε με περισσότερους αθλητές.

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΝΥΜΦΑΙΑΣ
2η χρονιά που διοργανώνεται το συγκεκριμένο φεστιβάλ και για τον Θράκα Ιππέα ήταν μια ευκαιρία να δείξει την πρόοδο των ακαδημιών του στην ορεινή ποδηλασία. Έτσι λοιπόν 3 αθλητές μας έλαβαν μερος και καταφέρανε τιε εξής διακρίσεις:  2ος ο Γαβριήλ Δημουλάς, 3ος ο Χρήστος Βαλασίδης και 4ος ο Ιωάννης Σαρχοσάκης.

Για ακόμη μια φορά ο Θρακας Ιππέας θέλει να συγχαρεί τους αθλητές όλων των ακαδημιών του.

GALLERY