Αγωνιστικο Σαββατοκυριακο 26-27/9/2015

Ακόμη ένα γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε και ο Θράκας Ιππέας ήταν παρών σε διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ολη την χώρα πετυχαίνοντας μεγάλες διακρίσεις.

Αρχής γενομένης από το 4ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο – Θεσσαλονίκη 2015, ένας αγώνας διαφήμιση του αθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους βοήθησαν στην υλοποίησή του.

Ο Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ κατέβασε μεικτή ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνα αποτελούμενη από τους: Δημητρακόπουλο Δημήτριο, Καβουρτζικλή Αθανάσιο, Κουγιώνη Βασίλειο, Μαλάτο Σωτήριο και έχοντας την τιμή να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας, ο Πρωταθλητής Εφήβων του Ποδηλατόδρομου Πύργου, Αιμιλιάνο Βίλα, που πέτυχε και την σημαντικότερη διάκριση την 2η μέρα των αγώνων, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στους έφηβους.

Ο δεύτερος αγώνας που συμμετείχε ο σύλλογος έγινε στην Καλαμάτα, η 8η Ανάβαση Ταϋγέτου, όπου έλαβαν μέρος οι Χριστοδουλάκης Γεώργιος και Κανελλόπουλος Σταύρος, ο οποίος για ακόμη μια φορά κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση του βάθρου.

Ο τρίτος αγώνας ήταν ορεινής ποδηλασίας και έγινε στην γειτονική Ξανθή σε ένα πανέμορφο τοπίο. Ηταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τον σύλλογο γιατί συμμετείχαν παιδιά από τις ακαδημίες του.
Με επικεφαλής τον αθλητή και προπονητή Καβουρτζικλή Αθανάσιο και τον βετεράνο Ράντο Μιχάλη, ο οποίος και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 50+, αγωνίστηκαν και τα παρακάτω παιδιά απο τις ακαδημίες μας, πετυχαίνοντας τις εξής διακρίσεις:
Γκογκότσης Απόστολος 2η θέση στους Έφηβους
Βαλασίδης Χρήστος 3η θέση στους Παίδες
Σαρχοσάκης Ιωάννης 4η θέση στους Παίδες
και ο εκπληκτικός Δημουλάς Γαβριήλ, ο οποίος αγωνίστηκε στην ΟΠΕΝ κατηγορία έως 19 ετών και κατάφερε να διακριθεί στη 2η θέση κατηγορίας και 4η θέση Γενικής παρ' ότι αντιμετώπιζε αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά. Ο Γαβριήλ είναι 14 ετών και βρίσκεται κατηγορία παμπαίδων.