Ευρωπαϊκη Εβδομαδα Βιωσιμησ Κινητικοτητασ και αθλησησ (Move Week) 2015 - Ολοκληρωση Εκδηλωσεων

Με πολλές και διάφορες δράσεις και με κορύφωση την Κυριακή 27/09 έκλεισε την εβδομαδα κίνησης και δράσης ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής "Θράκας Ιππέας".

Με τέσσερις εκδηλώσεις το σαββατοκύριακο 25-27/09/2015, ο Θράκας Ιππέας Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής ολοκλήρωσε τις δράσεις του ως οργανωτής της Ευρωπαικής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας και Άθλησης Move Week 2015 για την πόλη της Κομοτηνής.

Τη Παρασκευή το βράδυ, η σχολή Bubo Academy Fighters έδειξε τις μαχητικές της ικανότητες στη πλατεία Ειρήνης συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.

Το πρωί του Σαββάτου οι ακαδημίες του συλλόγου καλαθοσφαίρισης ΓΑΣ Κομοτηνή 1976 έπαιξαν τις δεξιότητές τους στο μπάσκετ στην κεντρική πλατεία της πόλης και το ίδιο βράδυ η σχολή χορού Let's Dance χόρεψε όλη την πόλη στους ρυθμούς της.

Για το τέλος φυλάξαμε το καλύτερο!
Την Κυριακή ο Θράκας διοργάνωσε το 2ο Bike Challenge Κομοτηνής. Περισσότερα από 70 παιδιά, ηλικίας μέχρι 15 ετών, συναγωνίστηκαν στο στίβο μάχης του Θράκα τόσο σε δεξιοτεχνίες όσο και σε αγώνες αντοχής.
Κουραστήκαμε αλλά δεν τελειώσαμε! Πιστέψτε μας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να αντικρύζεις το πάθος του μικρού παιδιού για τη νίκη. Το βλέμμα του αυριανού πρωταθλητή