Πανελληνιο Πρωταθλημα Δρομου Εφηβων - Νεανιδων, Παιδων - Κορασιδων 2015

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Γκογκότσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου εφήβων-νεανίδων παίδων κορασίδων,που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα.

Μιά εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο έφηβος του συλλόγου ''Θράκας Ιππέας'' Γκογκοτσης Απόστολος, σε μια διαδρομή 121 χιλιομέτρων και κάτω απο αντίξοες συνθήκες λόγω της υπερβολικής και αφόρητης ζέστης. Παρόλα αυτά, κατάφερε μέχρι το 90ο χιλιόμετρο να βρίσκετε στο 1ο γκρουπ, διεκδικώντας με αξιώσεις μια διάκριση ανάμεσα στους υπόλοιπους. Δυστυχώς όμως εκεί παραμόνευε και η μεγαλύτερη ατυχία, λόγω της απροσεξίας ενός φροντιστή ο οποίος έπεσε επάνω στον Απόστολο στην προσπαθειά του να δώσει νερό σε αθλητή του. Ως αποτέλεσμα αυτής της απροσεξίας, ήταν η ακινητοποίηση του Απόστολου για 2 λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να τον κάνουν να μείνει πίσω και να χάσει το υπόλοιπο γκρουπ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο αθλητής μας, δεν κατάφερε να επανέλθει και τερμάτισε στην 37 θέση.

Στον αγώνα, για άλλη μια φορά ως άψογη υποστήριξη του Απόστολου, βρισκόταν ο Καβουρτζικλής Αθανάσιος. Τέλος ο σύλλογος μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει το γειτονικό σύλλογο Δόξα Σταυρούπολης μιας και συνταξίδεψε μαζί του, μοιράζοντας στο μισό τα έξοδα του αγώνα.