Πρωταθλημα Μακεδονιασ-Θρακησ 2015

Ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ συνδιοργάνωσε και συμμετείχε στο πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης στα αγωνίσματα αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης.

Την σεζόν 2014 ο Θράκας Ιππέας στο ξεκίνημα του είχε καταφέρει να κατεβάσει μόλις 2 αθλητές στο αγώνισμα της αντοχής φέτος 2015 ο Θράκας Ιππέας συμμετείχε με 29 αθλητές στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 24 στο αγώνισμα αντοχής.

Η διοργάνωση είχε δυο σκέλη το πρώτο αφορούσε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο 9/5 στο ιστορικό και όμορφο χωριό των Αβδήρων Ξάνθης. 29 αθλητές του Θράκα Ιππέα έδωσαν το παρών και πήραν μέρος στο συναρπαστικό αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης όλοι έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν αρχής γενομένης με τον μικρότερο της ομάδας 

2ος και άργυρο μετάλλιο στην κατηγορία μίνι μικρά ο Φραντζής Νικόλαος.

3ος και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών ο Καννελόπουλος Σταύρος

Με πολύ καλές θέσεις και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που ήταν οι εξής:

Δημουλάς Γαβριήλ - Μαρσίδης Κων/νος - Ραχμανίδης Κων/νος - Γκογκότση Χρύσα - Δαρόγλου Σουλτάνα - Σαρχοσάκης Ιωάννης - Ακριτίδης Αθανάσιος - Βαλασίδης Χρήστος - Γκογκότσης Απόστολος - Μετοικίδης Δήμος - Ιορδανίδης Αλέξανδρος - Χριστοδουλάκης Γεώργιος - Δημητρακόπουλος Δημήτρης - Καβουρτζικλής Αθανάσιος - Λύτης Ιωάννης - Λιανουρίδης Δήμος - Κυριαζής Γεώργιος - Μαλάτος Σωτήριος - Διαμαντής Ιωάννης - Σκαπαριώτης Αθανάσιος - Ράντος Μιχαήλ - Ρούσης Νικόλαος.

Το δεύτερο σκέλος της διοργάνωσης διεξήχθη στην Κομοτηνή με το αγώνισμα της αντοχής η ομάδα ανδρών- εφήβων του Θράκα Ιππέα λειτούργησε σε επαγγελματικά πρότυπα και κατάφερε να κάνει το 3-4-5 στην κατάταξη ανδρών με τους Χριστοδουλάκη Γεώργιο-Δημητρακόπουλο Δημήτρη και Μαλάτο Σωτήριο.

Επίσης στους μάστερ στην πρώτη εξάδα τερμάτισε ο Σκαπαριώτης Αθανάσιος.

GALLERY