Τουρκια 6οσ Διεθνησ Ποδηλατικοσ Αγωνασ Ανδριανουπολησ

Η Ελληνική αποστολή με Θρακιώτες ποδηλάτες διέπρεψε στον διεθνή αγώνα της Ανδριανούπολης, 1ος Γενικής ο παίδας Γκουλιαμτζής Σίμος από την Αλεξανδρούπολη με την φανέλα του Πήγασου Ξάνθης, 3ος Γενικής ο Καβουρτζικλής Αθανάσιος με την φανέλα του Θράκα Ιππέα, 4ος στην κατηγορία Εφήβων ο Γκογκότσης Απόστολος.

Αναλυτικότερα:

1ος Γενικής ο Παίδας Γκουλιαμτζης Σίμος, ο Αλεξανδρουπολίτης φέρελπις νέος με την φανέλα του Πήγασου Ξάνθης παρά τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και θερμοκρασία 5 βαθμούς) έκανε ένα πολύ καλό αγώνα αποσπασμένος από το πελοτον τα τελευταία 10 χιλιόμετρα πήρε μια άνετη νίκη δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του στην ποδηλασία.

3ος Γενικής ο Καβουρτζικλης Αθανάσιος με την φανέλα του Θράκα Ιππέα ...ο Θανάσης είναι η πρώτη μεταγραφή του Θράκα Ιππέα για την νέα σεζόν.

4ος στην κατηγορία 40+ ο Παπαδόπουλος Σταύρος από την Ξάνθη.

5ος στην ίδια κατηγορία Θράκας Ιππέας και (ποιος άλλος) Σκαπαριωτης Αθανασιος.

4ος στην κατηγορία εφήβων ο Γκογκοτσης Απόστολος σε ένα πολύ καλό αγώνα μιας και προερχόταν μετά από τρίμηνη αποχή λόγου τραυματισμού.

Πολύ καλά πλασαρίσματα για τους Θράκες Ιππείς Γιώργο Κυριαζή -Λιανουριδη Δήμο -και Ντουρανιδη Στράτο οι οποίοι μπήκαν στο τελικό σπριντ με το πρώτο γκρουπ, μαζί τους και ο Νικηφόρος απο Καβάλα και ο Κώστας από την Ξάνθη.

Καλός τερματισμός και για τον Αντώνη Φραντζή που τιμά την φανέλα του Θράκα Ιππέα.

Όχημα υποστήριξης : Ιμπραχήμ Σαδίκ - Βάσω Γαραγάνη.

Φωτο : Χρυσούλα Γκογκοτση - Νικόλας Φραντζής - Αννα

Συνοδοί: πολλοί κ αγαπημένοι.