7οσ Πανελληνιοσ Ποδηλατικοσ Αγωνασ Δρομου Γιορτων Ξανθησ

Η συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία του Π.Σ.Κ. "ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ" συνέπεσε με την συμμετοχή του συλλόγου στο 7ο πανελλήνιο ποδηλατικό αγώνα δρόμου γιορτών παλιάς πόλης Ξάνθης. Σαρωτική ήταν η επικράτηση του συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες με δύο χρυσά, δύο αργυρά και πολύ καλές θέσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ειδικότερα Κανελλόπουλος Σταύρος (Χρυσό στην γενική open και στην κατηγορία 30+), Γαραγάνη Βασιλική (Χρυσό στην κατηγορία γυναικών), Δημητρακόπουλος Δημήτρης (Αργυρό στην γενική open και στην στη κατηγορία 30+), Eksi Gagri (Αργυρό στην κατηγορία 18+) Σκαπαριώτης Αθανάσιος (5ος στην κατηγορία 40+), Κυριαζής Γεώργιος (6ος στην κατηγορία 18+). καθώς επίσης και για τα καλά πλασαρίσματα των αθλητών Ζευτεριδης Α., Ξαγοραρης Γ., Κατιου Α., Λιανουριδης Δ., Μπακαλμπασης Χ. ,Μπερερτζικης Δ., Πετροπουλος Γ., Παλλες Φ. και Φραντζης Α.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι Λουλουδόπουλος Γ., Κάλτσος Μ. και Στοικιδης Ι. που απόλαυσαν για πρώτη φορά την εμπειρία συμμετοχής σε ποδηλατικό αγώνα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Ιμπραχημ Σ., Λυτη Ι. και Γκογκοτση Α. που σε όλη την διάρκεια του αγώνα βοήθησαν στην τεχνική υποστήριξη και υδροδοσία των αθλητών με μηχανή και αυτοκίνητο συνοδείας.

Τέλος να μην ξεχάσουμε και όλους τους συνοδούς των αθλητών που μοιράστηκαν την εμπειρία του αγώνα μαζί μας. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.