9οσ Ολυμπιακοσ Δρομοσ Ειρηνησ - 5οσ HillToHill MTB 2018

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θράκα Ιππέα το Σ/Κ ήταν και πάλι διάσπαρτες ανά την Ελλάδα. Το πρώτο στίγμα δόθηκε στην αρχαία Ολυμπία όπου οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό τεραίν, απόλυτα ταιριαστό στη φυσιολογία αλλά και στην ιστορία της περιοχής. Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης (17,6χλμ) τη πρώτη ημέρα και Αγώνας Αντοχής (127χλμ) τη δεύτερη ημέρα συνέθεσαν τον 9ο Ολυμπιακό Δρόμο Ειρήνης 2018 που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος (tag) Ποδηλατόδρομος Πύργου.  

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θράκα Ιππέα το Σ/Κ ήταν και πάλι διάσπαρτες ανά την Ελλάδα.

Το πρώτο στίγμα δόθηκε στην αρχαία Ολυμπία όπου οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό τεραίν, απόλυτα ταιριαστό στη φυσιολογία αλλά και στην ιστορία της περιοχής. Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης (17,6χλμ) τη πρώτη ημέρα και Αγώνας Αντοχής (127χλμ) τη δεύτερη ημέρα συνέθεσαν τον 9ο Ολυμπιακό Δρόμο Ειρήνης 2018 που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος (tag) Ποδηλατόδρομος Πύργου.

Στην ΑΧ οι αθλητές μας είχαν εξαίρετη παρουσία:

3ος Ορέστης Ιωαννίδης

5ος Τερζής Δημήτρης

6ος Φραγκούλης Άγγελος

ενώ στην Αντοχή ο Justin Rice κατέκτησε τη 3η θέση και τους Φραγκούλη Άγγελο, Ορέστη Ιωαννίδη και Τερζή Δημήτρη να καταλαμβάνουν τη 3η, 5η και 6η θέση στη κατηγορία Νέων Ανδρών.

Το Σάββατο, διεξήχθει ο αγώνας 5th HilltoHill ΜΤΒ Race που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΑΣΣΟΣ στη Πτολεμαΐδα. Ο Σάκης Καβουρτσικλής ήταν χρυσός νικητής στη κατηγορία Μάστερ, ενώ εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του Λευτέρη Φίλιογλου που κατέβαλε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών!

Το αγωνιστικό Σ/Κ ολοκληρώθηκε με την άνετη επικράτηση της δεύτερης θέσης του αθλητή μας Μολλά Χαρούν με τον συναθλητή του Δημήτρη Αντωνιάδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Και οι δύο αγωνίζονται με την επαγγελματική ομάδα ΜΤΒ Scott Goldstar Sports Racing Team σε διεθνές αγώνα ΜTB κατηγορίας C3 στον Μαραθώνα Αττικής.