Πρωταθλημα Δρομου Α-Ε Β.Ελλαδοσ 2018

Για τρίτη συνεχόμενη φορά διεξήχθει το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου βορείου Ελλάδος στην Ιερισσό, στη πανέμορφη Χαλκιδική.

Διαρκείς επιθέσεις, έντονες εναλλαγές ρυθμού, συνεχές κυνηγητό της πρώτης θέσης, δυνατές ανηφορο-κατηφόρες, ατέλειωτες ευθείες ήταν τα κύρια σημεία της διαδρομής των ~100 χλμ. Άτυχες στιγμές πτώσεων και με τον νικητή να κρίνεται στο σπριντ στα τελευταία μέτρα και την αγωνία στο κατακόρυφο δώσανε τη τελική πινελιά στην άγρια ομορφιά που χαρακτηρίζει το άθλημα της ποδηλασίας.

Χάσαμε τη πρώτη θέση στις λεπτομέρειες, όχι άδικα όμως αφού η δυνατή ομάδα 1000 Δέντρα κατάφερε να οδηγήσει τον ικανότατο αθλητή της Κωνσταντινίδη Κώστα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Chapeau!

Η 2η, 3η, 5η και 6η θέση που κατέλαβαν οι Θράκες Ιππείς αποδεικνύει τη δύναμη της προσπάθειας, το φιλότιμο του αγώνα και το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει τους αθλητές μας.

Συνοπτικά τα αποιτελέσματα των αθλητών μας:

Justin Rice - 2ος
Άγγελος Φραγκούλης - 3ος
Δημήτρης Τερζής - 5ος
Σταύρος Πάσχος - 6ος
Σωτήρης Μαλάτος - 11ος
Matthew Miller - 16ος
Λευτέρης Φίλιογλου - 21ος
Σταύρος Τερζής - 22ος
Ορέστης Ιωαννίδης - 28ος

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που η κατηγορία Εφήβων δεν κατάφερε τελικά να επισημοποιηθεί, υπήρξε σχετική βράβευση των αθλητών με τον μικρό μας Τερζή Σταύρο να καταλαμβάνει τη 4η θέση.

Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΠΣΜΑΘ, τους εθελοντές και όλους όσους συμμετείχαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Άριστο όπως πάντα το ρεπορτάζ από τον Τζερτζεβέλη Παντελή και το livemedia.gr