ΜΤΒ Νυμφαια, 2018

Πιστοί στη παράδοση πλέον των άριστων διοργανώσεων αποδείχτηκαν και πάλι οι άνθρωποι του Θράκα Ιππέα. Στην όμορφη δασική περιοχή του προφήτη Ηλία στον Ίασμο Ροδόπης, διεξήχθει ο αγώνας ΜΤΒ Νυμφαίο μικρών κατηγοριών τη Κυριακή των Βαΐων.

Οι μικροί αθλητές και επίδοξοι διεκδικητές της πρωτιάς αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη υπό το βλέμμα και το χειροκρότημα πολυπληθούς κοινού. Έχοντας πάντα δίπλα τους τους Θράκες Ιππείς να φροντίζουν την ασφάλειά τους στα δύσκολα τμήματα του τεραίν, την άμεση ιατρική περίθαλψη των απρόβλεπτων περιστατικών αλλά και την ενεργειακή τους απόδοση: σάντουιτς, φρούτα, γλυκά και νερά συνόδευαν την εγγραφή των μικρών αθλητών ποδηλασίας.

Στο αγωνιστικό τμήμα, ο Θράκας Ιππέας ευτύχησε να δει τον Ονούρ Αντουλά να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στη κατηγορία των Παμπαίδων, τον Δημουλά Γαβριήλ (4ος) στη κατηγορία των Παίδων, τους Τσακιρίδη Μάριο (5ος), Τσεκμέζογλου Ιωάννη (6ος), Τσάρτσαλη Αναστάσιο (9ος), Σκλάβο Νικηφόρο (10ος) στη κατηγορία Μίνι Μεγάλα και την Τάκου Ευγενία (11η) στη κατηγορία Μίνι Μικρά.

Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τους μικρούς Αθλητές που έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν, τους Σαμαρείτες Διασώστες Κομοτηνής που βρίσκονται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν ιατρικά και ψυχικά, τους εθελοντές που προσέφεραν πολύτιμη υποστήριξη στη διοργάνωση και όλους όσους προσέφεραν τη βοήθειά τους στην υλοποίηση αυτού του αγώνα.