Πρωταθλημα ΜΤΒ Β.Ελλαδασ 2018

Στην όμορφη περιοχή των Σερρών διεξήχθει το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην ορεινή ποδηλασία υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜΑΘ ως διοργανώτρια αρχή.    

Ο Θράκας Ιππέας με πληθώρα συμμετοχών σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες του πρωταθλήματος κατάφερε να αποσπάσει τους δύο σημαντικότερους τίτλους, αυτόν του πρωταθλητή Ανδρών αλλά και της πρωταθλήτριας Γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, πρωταθλήτρια χρήστηκε η Πλεσιώτη Δήμητρα ενώ πρωταθλητής γίνηκε και πάλι ο Χαρούν Μολλά. Σε ένα απαιτητικό και δύσκολο τεραίν οι δύο αθλητές μας υπερέβαλαν εαυτόν για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο δε Χαρούν και με σκασμένο ελαστικό!

Στη κατηγορία Μαστερς ήρθε και το τρίτο χρυσό μετάλλιο έπειτα από τη δυνατή μάχη που έδωσε ο αθλητής μας Καβουρτσικλής Αθανάσιος.

Στο team-relay, χωρίς προηγούμενη εμπειρία αλλά με φουλ αγωνιστική διάθεση, οι Πλεσιώτη Δήμητρα, Δημουλάς Γαβριήλ, Τερζής Σταύρος και Μολλά Χαρούν κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Στη κατηγορία των Παμπαίδων ο πολλά υποσχόμενος για το μέλλον Ονούρ Αντουλά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Πολύ καλά τα πλασαρίσματα των αθλητών μας στις μικρές κατηγορίες του πρωταθλήματος: Παμπαίδες 20η και 33η θέση για τους Τριανταφυλλίδης Δ. και Μποζατζής Π. αντιστοιχα, στα Μίνι Μικρά κορίτσια 10η η Τάκου Ευγενία και στα Μίνι Μεγάλα αγόρια 14ος ο Τάκος Αγγελος, 20ος Τσακιρίδης Μάριος και 28ος ο Τσαρτσάλης Αναστάσιος ενώ ο Φίλιογλου Ελευθέριος κατάφερε να αποσπάσει τη τέταρτη θέση στη κατηγορία των Ανδρών.

Πολλές διακρίσεις σε δυνατά αγωνίσματα και υπό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες βροχής και λάσπης, οι αθλητές μας, καταγράφουν το στίγμα της παρουσίας του Θράκα Ιππέα ως πρωταγωνιστή του αθλήματος της ποδηλασίας σε ολόκληρη τη χώρα.