3οσ Ποδηλατικοσ Γυροσ Μνημειων Β.εβρου, Ορεστιαδα 2017

Σε έναν άρτια διοργανωμένο αγώνα που επιμελήθηκε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας Ρήσος σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστίαδας, συμμετείχε η ομάδα του Θράκα Ιππέα.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε από τη κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά μεσολάβησαν διαστήματα με έντονες ρυπές ανέμου οι οποίες άλλοτε δυσκόλεψαν και άλλοτε ευνόησαν τους αθλητές. Από το 30χλμ είχαμε ξεκόλλημα του αθλητή μας Δημήτρη Τερζή με έναν δυνατό αθλητή, τον Stanimir Cholakov ο οποίος αγωνίστηκε στη κατηγορία OPEN με την ομάδα Team Unieuro Trevigiani Hemus 1896. Τρια χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό ο Stanimir Cholakov επιχειρησε ξεκολημα εκμεταλευόμενος μια στιγμιαία αδρανεια του αθλητή μας και κατάφερε να τερματίσει πρώτος γενικής! 

Οι αθλητές του Θράκα Ιππέα Δημήτρης Τερζής και Matthew Miller ξεχώρισαν κάνοντας το 1-2 αντίστοιχα στην Ελίτ κατηγορία. 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν ως εξής : τη 5η θέση κατέλαβε ο Σωτήρης Μαλάτος, την 6η θέση ο Ευάγγελος Φραγκούλης, την 8η θέση ο Νικόλαος Λινάρδος, την 9η θέση ο Ορέστης Ιωαννίδης (ηθικά η θέση του Ορέστη είναι η 2η μιας και λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό και ενώ ήταν μόνος πισω απο τους 2 προπορευόμενους και μπροστά από το πελοτον μια λάθος υπόδειξη ενος εθελοντή σε διασταύρωση, τον οδήγησε εκτός διαδρομής και να χάσει την 2η θέση), την 11η θέση ο Σωτήρης Χασανίδης και την 13η θέση κατέλαβε ο Kimble Kyle.

Στη κατηγορία OPEN και συγκεκριμένα στην υποκατηγορία 30-39 την 2η θέση κατάφερε να κατακτήσει ο Θεόφιλος Ρόζος ενώ ακολούθησε στην 3η θέση ο Αθανάσιος Καβουρτζικλής και στην 4η ο Παναγιώτης Σταματόπουλος.

Ο Θράκας Ιππέας εκφράζει τά θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.