Γυροσ Κερκινησ 2017

Με την έξυπνη και αποδοτική τακτική που λειτουργεί η ομάδα του Θράκα Ιππέα, καταφέραμε να επικρατήσουμε στον αγώνα της Κερκίνης που διοργάνωσε με επιτυχία ο Μαχητής Bike Riders Σερρών τη Κυριακή 18/6/2017.    

Εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τις ερχόμενες ημέρες στην Ξάνθη, οι Θράκες λειτούργησαν με άψογο ομαδικό σχεδιασμό φέρνοντας τον Νικος Λιναρδος στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, τη τελική ανηφόρα, με ένα προβάδισμα 5+ λεπτών από το υπόλοιπο γκρουπ με αποτέλεσμα τη τελική του νίκη. Να τονίσουμε ότι ο Νίκος προέρχεται από μία δύσκολη περίοδο αποκατάστασης λόγω τραυματισμού στην αρχή της σεζόν αλλά η νικηφόρα εμφάνισή του αποτελεί ένα σημαντικό σημείο βελτίωσης στην αγωνιστική του κατάσταση.

Όλοι οι αθλητές μας διακρίθηκαν με ξεχωριστές επιδόσεις αυτές του Justin Rice και του Φραγκούλη Άγγελου που κατέλαβαν την 4η και 6η θέση της Γενικής αντίστοιχα.

Επίσης είχαμε και την άνετη επικράτηση του Καβουρτσικλή Αθανάσιου που κατέλαβε τη 1η θέση στην Οπεν κατηγορία. Ιδιαίτερη μνεία στην Βασούλα μας (Γαραγάνη Βάσω) που κέρδισε πανάξια τη 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Γυναικών.

Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με την επίσης νικηφόρα επικράτηση του Πρωταθλητή μας Μολλά Χαρούν στο αγαπημένο του αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας που γίνηκε στη παλιά Καβάλα.