6οσ Ποδηλατικοσ Αγωνασ Αντοχησ Δρομου "Ροδοπη-Νεστοσ" 2017

Στην πανέμορφη περιοχή της Σταυρούπολης και στον αγώνα που διοργάνωσε ο γειτονικός σύλλογος Δόξα Σταυρούπολης, αγωνίστηκε τη Κυριακή 21 Μαίου, η ομάδα του Θρακας Ιππεας Ποδηλατικος Συλλογος Κομοτηνης - ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε

Το αγωνιστικό τεραίν της περιοχής είναι δύσκολο εξαιτίας των μεγάλων υψομετρικών και της κακής κατάστασης του οδοστρώματος, και έγινε δυσχερέστερο λόγω της βροχής στο πρώτο στάδιο του αγώνα. Η έκβαση του αγώνα για τον Θράκα Ιππέα ήταν εξίσου δύσκολη αφού στα πρώτα χιλιόμετρα είχαμε τον τραυματισμό του Justin Rice, ως αποτέλεσμα μίας άσχημης πτώσης. Έπειτα, από τις άμεσες και έμπειρες ενέργειες του ιατρικού προσωπικού και των διασωστών του αγώνα, ο αθλητής μας συνήλθε άμεσα χωρίς περαιτέρω προβλήματα στην υγεία του.

Ωστόσο, οι ατυχίες συνεχίστηκαν για τον Θράκα, με τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Χαρούν Μολλά στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα, και με αποτέλεσμα την πρόωρη εγκατάλειψή του. Παρόλες αυτές τις ατυχίες, οι υπόλοιποι αθλητές του Θράκα Ιππέα αγωνίστηκαν με πείσμα και με αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις των μεταλλίων με αποκορύφωση την κατάκτηση της 2ης θέσης της γενικής κατάταξης, με τον Ορέστη Ιωαννίδη, και της 5ης με τον Άγγελο Φραγκούλη, που επίσης αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στην επικίνδυνη κατηφόρα του Λειβαδίτη. 

Στην κατηγορία των Γυναικών, είχαμε την άνετη επικράτηση της Βάσως Γαραγάνη με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, και στην κατηγορία των Παίδων είχαμε την 4η θέση για τον Γαβριήλ Δημουλά.