5ο tour Κισσαβου - Αναβαση Βλαστησ - Tour Θασου 2017

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Θράκας Ιππέας - Αστικό Κτελ Κομοτηνής Α.Ε.  ήταν μοιρασμένος σε Λάρισα, Πτολεμαίδα και Θάσο, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Η αγωνιστική σεζόν βρίσκεται ήδη στη μέση και ο Θράκας Ιππέας  αγωνίζεται με πλήρη αγωνιστική ομάδα. 

Στη Λάρισα και στο 5ο tour Κισσάβου, η ομάδα έδωσε το παρών με τον team manager Γιάννη Ταμουρίδη. Ο Justin Rice κατέκτησε την 4η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και ο Φραγκούλης Άγγελος την 6η θέση αντίστοιχα. Στο αγώνισμα της αντοχής ο Ορέστης Ιωαννίδης παρά την πτώση που είχε στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα, κατάφερε να διατηρήσει την 4η θέση, πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο, ενώ και πάλι ο Justin Rice διακρίθηκε στην 6η θέση.

Στον γύρο της Θάσου ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή, ο Θράκας Ιππέας, εκπροσωπήθηκε από την συμμετοχή της Γαραγάνης Βάσως, η οποία αναδείχθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία open, ενώ επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή του Φίλιογλου Λευτέρη στην ανάβαση Βλάστης, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία ανδρών.