Πρωταθλημα Δρομου Αντοχησ Β.Ελλαδασ 2017

Στην όμορφη και φιλόξενη περιοχή της Ιερισσού, στη Χαλκιδική, διεξήχθει το περασμένο Σ/Κ το Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής Βορείου Ελλάδος με διοργανώτρια αρχή την ΕΠΣΜΑΘ. Ο Θράκας Ιππέας συμμετείχε με δύο αποστολές αθλητών, το Σάββατο στον αγώνα των Παίδων-Γυναικών με τη Βάσω Γαραγάνη να κατοχυρώνει το χάλκινο μετάλλιο και τον Δημουλά Γαβριήλ να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στους Παίδες.

Την Κυριακή διεξήχθει το αντίστοιχο αγώνισμα για τους άνδρες-εφήβους όπου ο Θράκας Ιππέας παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις στο αθλητικό του ρόστερ εξαιτίας των εποχικών ιώσεων. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα αγωνίσθηκε με σθένος και οδήγησε τους Φραγκούλη Άγγελο, Μολλά Χαρούν και Rice Justin στη 5η, 6η και 7 η θέση στη κατηγορία Ανδρών. Πραγματικά ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας με συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της Βόρειας Ελλάδας. Θερμά συγχαρητήρια στο Π.Σ. Βέλος για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν σε αυτό το διήμερο.

Στα αρνητικά σημεία, η ελλιπής σήμανση-φύλαξη σε σημεία διασταυρώσεων με αποτέλεσμα πολλοί αθλητές, και όχι μόνο, να χάσουν τη σωστή πορεία του αγώνα. Η σωστή όμως αντίδραση των κριτών και η άμεση εφαρμογή των κανονισμών απέτρεψε την όποια αλλοίωση στο τελικό αποτέλεσμα. Η διοργανώτρια αρχή όσο και η τεχνική επιτροπή του πρωταθλήματος ας λάβουν υπόψιν όλα τα τεκταινόμενα του διημέρου ώστε να διεκπεραιώνονται αρτιότεροι αγώνες στο μέλλον.