1η Αναβαση Μαιανδρων Νεστου 2017

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στη γειτονική πόλη της Ξάνθης, Ο Θράκας Ιππέας κατάφερε το απόλυτο! Στην 1η ανάβαση Μαιάνδρων Νέστου όπου συμμετείχε η αφρόκρεμα των αθλητών που αγωνίζονται στη Βόρεια Ελλάδα, ο πρωταθλητής ΜΤΒ Μολλά Χαρούν κέρδισε τον πρωταθλητή δρόμου Βορείου Ελλάδος Γιάννη Κυριακίδη.

Ένας δυνατός αγώνας μεταξύ τριών αθλητών που ξεχώρισαν από την αρχή της ανηφόρας με τον Χαρούν να ξεφεύγει 5χλμ. πριν την κορυφή και με σταθερό τέμπο να κερδίζει άνετα τη πρώτη θέση. Πολύ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Άγγελου Φραγκούλη που με ομαδικό πνεύμα και άψογη τακτική κάλυπτε τις επιθέσεις του αθλητή του Βέλους βοηθώντας στο μέγιστο στη τελική επικράτηση του πρωταθλητή μας. Και όλα αυτά στο δυσκολότερο και κρισιμότερο σημείο του αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Ξάνθη. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές μας: 1ος Μολλά Χαρούν, 2ος Φραγκούλης Άγγελος, 5ος Αλιφιέρης Ιωάννης, 6ος Μαλάτος Σωτήρης. Σημαντική ήταν επίσηςη παρουσία του Καβουρτζικλή Αθανάσιου, ο οποίος αν και με δανεικό ποδήλατο βοήθησε τον μικρό μας Βαλασίδη Χρήστο βνα κερδίσει τη 3η θέση στη κατηγορία των εφήβων.