Διασυλλογικοσ Αγωνασ Δρομου Λαρισα 2017

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Θράκας Ιππέας συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα δρόμου στη Λάρισα, πραγματοποιώντας ουσιαστικά και την έναρξη της αγωνιστικής του σεζόν. 

Το πρώτο σκέλος αποτελούσε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, και το δεύτερο στο αγώνισμα της Αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο, στη διεξαγωγή της Ατομικής Χρονομέτρησης και παρά τις αντίξοες συνθήκες, τον χορό των συμμετοχών άνοιξε η Βάσω Γαραγάνη στην κατηγορία των Γυναικών, όπου και κατάφερε την 5η θέση ανάμεσα σε 14 συμμετοχές. Την σκυτάλη πήραν οι άνδρες, με τον Ιωαννίδη Ορέστη να πετυχαίνει την 9η θέση. Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της αντοχής, με την Βάσω να επικυρώνει ξανά την 5η θέση στην κατηγορία γυναικών, δείχνοντας ότι αν και πρώτος αγώνας για φέτος, προδικάζει ευοίωνη συνέχεια.

Στην κατηγορία ανδρών, όπου ο Θράκας Ιππέας αγωνιζόταν με πλήρη ομάδα 12 αθλητών, σε ένα γρήγορο και απαιτητικό αγώνα 130 χλμ.,, και με συμμετοχή πολλών καλών αθλητών, ο στόχος που ήταν οι δοκιμές τεχνικής και ομαδικής λειτουργίας επιτεύχθηκαν. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελικό σπριντ με την συμμετοχή του Justin Rice και Matthew Miller που πέτυχαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Ο Θράκας Ιππέας, συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση.

GALLERY