Παρνηθα - Υμηττοσ - Παρνηθα 2016

Στο κλείσιμο του Οκτωβρίου είθισται να κλείνει και η αγωνιστική σαιζόν της ποδηλασίας δρόμου σύμφωνα πάντα με το καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Έτσι λοιπόν για τις τελευταίες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η αποστολή του Θράκα Ιππέα βρέθηκε στην Αθήνα όπου και συμμετείχε σε 3 αγωνιστικές ημερίδες:

- στην επετειακή ανάβαση 16χλμ στο Φλαμπούρι της Πάρνηθας που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΑΟ Πήγασος Κυψέλης, αφιερωμένη στο ιστορικό μας ΟΧΙ, ο Κανελλόπουλος Σταύρος αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ως 1ος της γενικής κατηγορίας.

- στη 31η Ανάβαση Υμηττού στις 28/10 που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία ο Κρόνος Νικαίας, σε σύνολο 102 συμμετοχών από αθλητές και αθλήτριες, οι Άγγελος Φραγκούλης και Justin Rice αγωνίστηκαν με πάθος κατορθώνοντας να παραμείνουν στο πρώτο γκρουπ μέχρι τη κορυφή, καταλαμβάνοντας την 6η και 8η θέση στη γενική κατάταξη.

- στη κυριακάτικη ανάβαση Πάρνηθας που διοργανώθηκε για 55η φορά με επιτυχία από τον ΠΑΣ Ερμής Μαρκόπουλου, οι Θράκες Ιππείς αποτελούμενοι από τους Rice Justin, Φραγκούλη Άγγελο, Κανελλόπουλο Σταύρο και Χριστοδουλάκη Γιώργο αγωνίστηκαν με πάθος και ομαδικό πνέυμα κατάφεραν να φέρουν τον Justin στη 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Θράκας Ιππέας συγχαίρει τους αθλητές του για την εν γένει παρουσία τους και με τη λήξη της αγωνιστικής σαιζόν εύχεται σε όλους τους αθλητές θετική ανασυγκρότηση και αποκατάσταση εν όψει της νέας απαιτητικής χρονιάς.