Αγωνιστικο Σαββατοκυριακο 8-9 Οκτωβριου 2016

Για ένα ακόμη Σ/Κ οι αθλητές του Θράκα Ιππέα αγωνίστηκαν σε αγώνες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην Πάτρα ο Γιώργος Χριστοδουλάκης κατέλαβε την 8η θέση στον αγώνα ανάβασης Ομπλού 2016.

Το Σάββατο στην 1η ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros στη Καρδίτσα και τη Κυριακή στην ανάβαση της Ελάτης στα Τρίκαλα, ο Άγγελος Φραγκούλης κατέλαβε την 5η και 7η θέση αντίστοιχα.

Στην Κύπρο, ο Γιάννης Διαμάντης, που τον έχουμε πεθυμήσει και μας λείπει αλλά ο ίδιος φροντίζει να κάνει την αγωνιστική του παρουσία πάντα αισθητή, στον αγώνα ΚRONOS ROAD RACE CYPRUS κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Ανδρών Elite σε 100 αγωνιζόμενους.

Σε περίοπτη όμως θέση έχουμε κρατήσει τον αγώνα της ακριτικής Ορεστιάδας που παραδοσιακά κλείνει την αγωνιστική σεζόν και που όπως συνηθίζει ο συν-αδελφικός σύλλογος Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας Ρήσος διοργανώνει πάντα με απόλυτη επιτυχία. 

Άψογη διοργάνωση, ασφαλής διαδρομή και απλόχερη φιλοξενία, τα μέλη του συλλόγου και ο αεικίνητος πάντα πρόεδρος κ. Χρήστος Λεβέντης μας έκαναν να νιώσουμε σα το σπίτι μας. Ελπίζουμε μονάχα να μη τον …πικράναμε που γεμίσαμε τα βάθρα 😀

Με την πολυπληθέστερη αποστολή, 11 συμμετοχές στις διασυλλογικές κατηγορίες και 2 στην Όπεν κατηγορία και σε έναν αρκετά συναρπαστικό αγώνα οι Θράκες Ιππείς κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

- Miller Matthew 1ος Ανδρών

- Justin Fischer 2ος Ανδρών

- Λινάρδος Νίκος 2ος Εφήβων

- Τερζής Δημήτρης 3ος Ανδρών

- Ιωαννίδης Ορέστης 5ος Ανδρών

- Καβουρτσικλής Θανάσης 7ος Ανδρών

- Μαλάτος Σωτήρης 8ος Ανδρών

- Σταματόπουλος Παν. 11ος Ανδρών

- Αλιφιέρης Γιάννης 12ος Ανδρών

- Λύτης Γιάννης 14ος Ανδρών

- Kimble Kyle 15ος Ανδρών

Στην κατηγορία Όπεν, 11ος στην 40+ ο Μαλλίδης Βασίλης και 23ος στη 30+ ο Κραστούδης Θοδωρής.

Ο Θράκας Ιππέας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και όλους τους ανθρώπους της αγωνιστικής ποδηλασίας που κάθε εβδομάδα συμβάλλουν ώστε να διεξάγονται ασφαλείς και άρτιες αγωνιστικές ημερίδες. Κυρίως όμως ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές ποδηλάτες που τη κάθε παρουσία τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.