Βαλκανικοι Αγωνεσ 2016

Με την ολοκλήρωση των Βαλκανικών αγώνων που διεξήχθησαν στην Αδριανούπολη (Edirne) της Τουρκίας, ο Θράκας Ιππέας εξαίρει την άριστη παρουσία της Εθνικής Ελλάδας, η οποία κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια, αλλά με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια συγχαίρει τον αθλητή του Λινάρδο Νίκο που τίμησε τα Ελληνικά χρώματα.

Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης  στην ατομική χρονομέτρηση η χώρα μας κατέκτησε ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Τα κατέκτησαν οι Ορφανουδάκης (χρυσό), Τατλή (αργυρό) και Κυριακίδης (χάλκινο). Ενώ ο δικός μας Νικόλας κατετάγη 5ος στους Εφήβους με εξαιρετική εμφάνιση.

Πολύ επιτυχημένη ήταν και η δεύτερη ημέρα στους Βαλκανικούς Αγώνες εφήβων, παίδων, κορασίδων, της Τουρκίας. Η Εθνική μας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των κορασίδων με την Σοφία Λιοδάκη και την 4η θέση με την Δήμητρα Τάτλη. Στην κατηγορία των παίδων, ο Μανώλης Ορφανουδάκης στο τελικό σπριντ κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των εφήβων μετά από μία έντονη μάχη σε όλον τον αγώνα με τους Τούρκους αθλητές, στο τελικό σπριντ οι αθλητές μας δεν πλασαρίστηκαν όπως θα ήθελαν, τερματίζοντας,  ο Πρωταθλητής Ελλάδος Παναγιώτης Λαβδάκης στην 5η θέση, ο Ιωάννης Κυριακίδης  στην 6η θέση, ο Δημήτριος Χριστάκος στην 7η θέση, ο Εβρίτης ποδηλάτης του «Πήγασου» Ξάνθης Συμεών Γκουλιαμτζής στην 9η θέση, και ο Νικόλας στην 12η θέση σε ένα σύνολο 32 αθλητών.

Ο Θράκας Ιππέας συγχαίρει όλους τους αθλητές της Εθνικής Ελλάδας για την άριστη αγωνιστική τους παρουσία. Ιδιαιτέρως όμως συγχαίρει τους δύο ακρίτες ποδηλάτες, τον Θράκα Νίκο Λινάρδο και τον Συμεών Γκουλιαμτζή του «Πήγασου» Ξάνθης για την εξαιρετική τους εμφάνιση.